Κωνσταντοπούλου: Η κυβέρνηση παρέδωσε το κοινοβούλιο στον έλεγχο των δανειστών

ΠΗΓΗhttp://tvxs.gr

ZOH-3

Με βασική ομιλήτρια τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και με θέμα την «άμεση διαγραφή του χρέους» πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση της Λαϊκής Ενότητας μετά τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής υποστήριξε ότι η κυβέρνηση με την τακτική της και με τις ενέργειες της παρέδωσε το ελληνικό κοινοβούλιο στον έλεγχο των δανειστών.

«Σήμερα ο λαός εξουθενώνεται από μια κυβέρνηση που παριστάνει την αριστερή. Το Νοέμβριο του 2012 προσγειώθηκε στη Βουλή ένα πακέτο 870 σελίδων το οποίο αποτελούσε το δεύτερο μνημόνιο και θα έπρεπε να ψηφιστεί με τη μορφή του κατεπειγόντως. Ως αντάλλαγμα από τους δανειστές μας ήταν ότι θα ανοίξει η συζήτηση για το χρέος. Την ίδια αφήγηση κάνει σήμερα και ο κ. Τσίπρας. Φέρνει το τρίτο μνημόνιο με αντάλλαγμα να γίνει μια συζήτηση για το χρέος» είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Επιτροπή Αλήθειας για το χρέος σημειώνοντας ότι αυτό δεν είναι βιώσιμο και δεν μπορεί να αποπληρωθεί χωρίς την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Σε κάποια στιγμή σήκωσε στα χέρια της το πόρισμα της επιτροπής αλήθειας για το δημόσιο χρέος, λέγοντας: «Σηκώστε το ψηλά γιατί σε λίγο καιρό θα διανέμεται ως παράνομο υλικό».

ΠΗΓΗhttp://tvxs.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s