ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ «ΔΟΥΛΕΜΑ» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ – ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ

diktiodelta_delta_fws2_agalma_black_ikonidio_site_mikro_copyrightΑπό αυτήν την κυβέρνηση έχουμε δει πολλά, αλλά φαίνεται, ότι δεν τα έχουμε δει όλα. Πραγματικά είναι να σηκώνει κανείς τα χέρια του ψηλά με τις ενέργειες του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης, αλλά και τους ισχυρισμούς στελεχών τους. Αποτελεί, λοιπόν, παγκόσμια πρωτοτυπία να λαμβάνει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λίγες ημέρες μετά τις εκλογές, σκληρά – απάνθρωπα μέτρα σε βάρος του ελληνικού λαού και της ιδίας της χώρας και την ίδια στιγμή ο κομματικός μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίζεται ως αντιδρών στα μέτρα και  να φέρεται συμμετέχων στις σημερινές απεργιακές κινητοποιήσεις. Την ίδια δε στιγμή, η κυβερνητική εκπρόσωπος, κα Όλγα Γεροβασίλη, σε τηλεοπτική συνέντευξή της στην ΕΡΤ εμφανίζεται να συμφωνεί με τις ενέργειες του κομματικού μηχανισμού του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με τη στήριξη των απεργιακών κινητοποιήσεων, αλλά και να διατυπώνει, για μία ακόμη φορά, τον ακόλουθο ισχυρισμό: «Εφαρμόζουμε μία συμφωνία με μέτρα που θεωρούμε άδικα. Πλήττονται πολίτες, οι οποίοι αντιδρούν. Δεν υιοθετήσαμε όλα τα μέτρα που υπογράψαμε»! Ο δε βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ και τέως υπουργός, Τάσος Κουράκης, δήλωσε τα εξής: «Το κόμμα, τα κινήματα, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις συνεχίζουν τις διεκδικήσεις ανεξάρτητα ποιος είναι πάνω στην κυβέρνηση». Ισχυρίστηκε, επίσης, ότι δεν υπάρχει διάσταση απόψεων μεταξύ της κυβέρνησης και των συνδικαλιστών που πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ και υπογράμμισε ότι η μαζική συμμετοχή στην απεργία ενισχύει τη διαπραγματευτική θέση της κυβέρνησης απέναντι στους δανειστές.

Είναι προφανές, ότι με αυτήν την κυβέρνηση έχει απολεσθεί κάθε έννοια ορθολογισμού και λογικής. Επιχειρεί να τετραγωνίσει τον κύκλο και προφανώς θεωρεί, ότι απευθύνεται σε λοβοτομημένους πολίτες.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της κας Όλγας Γεροβασίλη και ιδίως στο 31 λεπτό, όπου δικαιολογεί τη στάση του κόμματός της στις σημερινές απεργιακές κινητοποιήσεις.

ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ & ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s