ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ: ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ – ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

TSIPRAS - STOYRNARAS

diktiodelta_delta_fws2_agalma_black_ikonidio_site_mikro_copyrightΠρο δύο ημερών ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, παρέθεσε γεύμα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη, σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα οποία δεν έχουν διαψευσθεί.

Σύμφωνα με αυτά τα δημοσιεύματα, κατά τη διάρκεια του γεύματος συζητήθηκαν οι εξελίξεις και η επόμενη ημέρα στον τραπεζικό τομέα, δεδομένης και της συντελεσθείσας ανακεφαλαιοποίησης. Μίας ανακεφαλαιοποίησης, η οποία συνεπάγεται μείζονα ζημία για το ελληνικό Δημόσια, αλλά και για τους Έλληνες μετόχους.

Αίσθηση προκάλεσε το συγκεκριμένο δείπνο, δεδομένων των όσων ισχυριζόταν στο πρόσφατο παρελθόν, τόσο το ΣΥΡΙΖΑ, όσο και ο Α. Τσίπρας προσωπικά. Είναι προφανές, ότι οι μάσκες έπεσαν και ο Τσίπρας, με την κυβέρνησή του αποκαλύπτουν το πραγματικό πρόσωπό τους, αλλά και το μέγεθος της εκ μέρους τους εξαπάτησης του ελληνικού λαού. Ενδεικτικώς, παραθέτουμε ορισμένα στοιχεία από όλα όσα ισχυριζόταν προσωπικά ο Α. Τσίπρας, τόσο για τον Γιάννη Στουρνάρα, όσο και για το ξεπούλημα των ελληνικών τραπεζών και τη ζημία Δημοσίου και πολιτών – μετόχων:

TSIPRAS - STOYRNARAS - 2

Όπως ήταν αναμενόμενο, η είδηση του συγκεκριμένου γεύματος προκάλεσε εύλογες αντιδράσεις, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει αυτή της Ζωής Κωσταντοπούλου. Ειδικότερα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μέσω twitter και facebook, σχολίασε ως εξής:

«Ο υπογράψας τον άκυρο συμβιβασμό με Siemens Γ. Στουρνάρας, Διοικητής ΤτΕ ΕΛΛ -0,11%, τραπέζωσε σήμερα τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον αντιπρόεδρο Γιάννη Δραγασάκη.

Προφανώς για να τους ευχαριστήσει που τον αφήνουν στο απυρόβλητο για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει σε βάρος του Δημοσίου συμφέροντος.

Και, βέβαια, για να τους επαινέσει για την πιστή εφαρμογή του πιο σκληρού Μνημονίου, τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και την ανακεφαλαιοποίηση.

Στο επόμενο γεύμα, να προσκαλέσει και τον Αλ. Φλαμπουράρη, να συζητήσουν πώς την ώρα που η κοινωνία αφαιμάσσεται, το φαγοπότι συνεχίζεται».

ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ & ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s