Πρωτοφανής δήλωση – εμπαιγμός των αγροτών από τον Αποστόλου στη Βουλή για τις αγροτικές επιδοτήσεις: «Φέρνω την τροπολογία, αλλά δεν θα την εφαρμόσω όσο ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στη Βουλή»

ΠΗΓΗhttp://www.crashonline.gr

«ΠΟΛΕΜΟΣ» ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ: Η δήλωση υπουργού που ξεσήκωσε την αντιπολίτευση

APOSTOLOY

Αναστάτωση προκάλεσε στη Βουλή δήλωση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελου Απoστόλου.

«Φέρνω την τροπολογία αλλά δεν θα την εφαρμόσω όσο ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στη Βουλή», είπε αναφερόμενος στην επιστροφή αγροτικών επιδοτήσεων 320 εκ. ευρώ στην ΕΕ.

Πρόκειται για τις ενισχύσεις που είχαν λάβει από τον ΕΛΓΑ 725.000 αγρότες τα έτη 2008 και 2009 από το περίφημο πακέτο Χατζηγάκη, που κρίθηκαν παράνομες από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Μετά την δήλωσή του ξέσπασαν σφοδρές αντιδράσεις από τους βουλευτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης που έκαναν λόγο για προκλητική κοροϊδία του κ. Αποστόλου προς την Ευρωπαϊκή Ένωση την οποία θεωρεί κουτόφραγκους όπως έλεγαν χαρακτηριστικά. «Αφού παρουσία όλων των βουλευτών και σε δημόσια συνεδρίαση ο καιρός Αποστόλου λέει επί της ουσίας φέρνω μία τροπολογία την ψηφίζω για να μην φωνάζει η ευρωπαϊκή ένωση αλλά δεν την εφαρμόζω» έλεγαν.

«Εάν δεν κάνουμε κάτι πάνω σε αυτό το θέμα θα έχουμε ημερήσιο πρόστιμο και η ΕΕ θα μας πάει στο ευρωπαϊκό δικαστήριο… αλλά όσο υπάρχει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είμαι εγώ ο υπουργός δεν θα εισπραχθούν αυτές οι ανακτήσεις… « και συμπλήρωσε συνωμοτικά… « Καταλαβαίνετε τι σας λέω…».

ΠΗΓΗhttp://www.crashonline.gr

diktiodelta_delta_fws2_agalma_black_ikonidio_site_mikro_copyrightΑυτή είναι η σοβαρότητα της παρούσας κυβέρνησης. Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Ευάγγελος Αποστόλου, ενώ έφερε στη Βουλή δυσμενή τροπολογία για το ζήτημα των επιδοτήσεων των αγροτών, ισχυρίσθηκε ταυτόχρονα και μάλιστα δημοσίως, από το βήμα της Βουλής, λες και δεν θα το πληροφορηθούν οι δανειστές και τα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ότι, ναι μεν θα  «περάσει» αυτήν την τροπολογία, αλλά δεν θα την εφαρμόσει! Αλήθεια, πόσο υποτιμούν τη νοημοσύνη μας; Καί την έφερε, καί θα την «περάσει» καί θα την εφαρμόσει. Όσα ισχυρίσθηκε αποσκοπούσαν απλώς στη διευκόλυνση ψήφισης της τροπολογίας του.

ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ & ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s