Οι τζιχαντιστές επιτίθενται … με το ημιφορτηγό ενός Αμερικανού υδραυλικού

ΠΗΓΗhttp://tvxs.gr

ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

ISIS-8

Οι προμηθευτές των τζιχαντιστών στη Συρία αρχίζουν να ξεσκεπάζονται με έναν τρόπο που δεν αφήνει αμφιβολίες. Φωτογραφία που τραβήχτηκε στη Συρία πριν ένα χρόνο δείχνει εν δράσει ένα ημιφορτηγό της ομάδας τζιχαντιστών Ansar-al-Din, πάνω στο οποίο έχει τοποθετηθεί αντιαεροπορικό πολυβόλο. Το ημιφορτηγό φέρει επιγραφή που προδίδει την προέλευσή του.

Πρόκειται για ένα ημιφορτηγό εταιρείας υδραυλικών των ΗΠΑ, που πωλήθηκε το Νοέμβριο 2013 από τον ιδιοκτήτη του. Η εταιρεία Autonation που το αγόρασε, το μεταπώλησε ένα μήνα μετά στην Τουρκία, με την επιγραφή της εταιρείας υδραυλικών «Mark-1 Plumbing» άθικτη και το τηλέφωνό της να φαίνεται ξεκάθαρα από κάτω.

Ο πρώην ιδιοκτήτης άρχισε να δέχεται πληθώρα απειλητικών τηλεφωνημάτων μόλις κυκλοφόρησε η φωτογραφία στα μέσα ενημέρωσης, από διαφόρους που τον κατηγορούσαν ότι υποστήριζε τους τρομοκράτες. Ο ταλαιπωρημένος υδραυλικός σήμερα τρέχει στα δικαστήρια την εταιρεία που πώλησε το ημιφορτηγό χωρίς να διαγράψει την επιγραφή του, όπως είχε υποχρέωση σύμφωνα με το συμφωνητικό της πώλησης.

Η παράλειψη της εταιρείας μεταπώλησης του ημιφορτηγού δείχνει  ένα δίαυλο που χρησιμοποιούν οι τζιχαντιστές για να προμηθεύονται αυτοκίνητα, και αφήνει ανοικτό το ερώτημα τι άλλα «αγαθά» φθάνουν στα χέρια τους ακολουθώντας παρόμοια πορεία.

ΠΗΓΗhttp://tvxs.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s