Νέες εξαγγελίες του Τρ. Αλεξιάδη αυτή τη φορά για το ΣΔΟΕ και τους ελέγχους – Σχόλιο του Δικτύου μας

ΑΠΟhttp://mignatiou.com

Νέο επιχειρησιακό σχέδιο ελέγχων για το ΣΔΟΕ

ALEXIADHS-2

Νέο οργανόγραμμα και επιχειρησιακό σχέδιο με βάση το οποίο θα διενεργηθούν οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ το επόμενο διάστημα προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης κατά την τελετή ανάληψης των καθηκόντων του νέου ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ Κωνσταντίνου Χρήστου.

Ο νέος ειδικός γραμματέας τόνισε στις δηλώσεις του ότι στόχος είναι να ξαναγίνει το ΣΔΟΕ ο πλέον ισχυρός ελεγκτικός βραχίονας προαναγγέλλοντας έτσι εντατικοποίηση των ελέγχων στους τομείς αρμοδιότητάς του.

Ο Τρύφων Αλεξιάδης διαβεβαίωσε τους υπαλλήλους του ΣΔΟΕ ότι μετά τις αλλαγές και τη μεταφορά αρμοδιοτήτων του ΣΔΟΕ στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων “η δουλειά σας δεν θα πάει χαμένη”.

Σημειώνεται ο Κωνσταντίνος Χρήστου ανέλαβε καθήκοντα νέου ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ ύστερα από την παραίτηση του Παναγιώτη Δάνη ο οποίος είχε αντιδράσει στη μεταφορά των αρμοδιοτήτων για τους φορολογικούς και τελωνειακούς ελέγχους από το ΣΔΟΕ στη ΓΓΔΕ.

Αθηναϊκό Πρακτορείο, Αθήνα

ΑΠΟhttp://mignatiou.com

 

diktiodelta_delta_fws2_agalma_black_ikonidio_site_mikro_copyrightΟ πλέον λαλίστατος υπουργός, που υπήρξε ποτέ, ο Τρύφων Αλεξιάδης, συνεχίζει να προκαλεί εκνευρισμό στους πολίτες με τις αλλεπάλληλες εξαγγελίες – αναγγελίες του, όχι για το τί πράττει ή έστω για το τί θα πράξει εντός ολίγων μόνο ημερών, αλλά για το τί προτίθεται να πράξει σε βάθος χρόνου. Ο κύριος «θα» έχει ξεπεράσει κάθε ανεκτό όριο δημόσιας προβολής υπουργού και ακατάσχετης υποσχεσιολογίας για εφαρμογή συγκεκριμένων μέτρων και επίλυση συγκεκριμένων προβλημάτων, προκειμένου να καλύψει την έλλειψη πολιτικής, αλλά και την αναποτελεσματικότητά του, όπως και της κυβέρνησης, την οποία υπηρετεί. Την ίδια στιγμή, τα προβλήματα γιγαντώνονται, οι υπηρεσίες του ΥΠ.ΟΙΚ. αποσαθρώνονται, η κοινωνία στενάζει και οι υπουργοί της κυβέρνησης, μεταξύ των οποίων και ο Τρ. Αλεξιάδης, δεν εχουν συνειδητοποιήσει, ότι η χώρα και η κοινωνία οδηγούνται ολοταχώς σε πλήρη διάλυση με ανυπολόγιστες συνέπειες. Εμείς διαρκώς κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου, αλλά ουδείς κυβερνητικός ακούει.

ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ & ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s