Δωρεάν νερό σε 110.000 πολίτες με το κοινωνικό τιμολόγιο της ΕΥΔΑΠ

ΠΗΓΗhttp://tvxs.gr

EYDAP-1

Δωρεάν νερό για έναν χρόνο μέσω του νέου κοινωνικού τιμολογίου θα παρέχει η ΕΥΔΑΠ από 1η Φεβρουαρίου, σε πάνω από 110.000 πολίτες που βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία. Παράλληλα,  ξεκινά και πρόγραμμα διακανονισμού οφειλών με δόσεις με πρόβλεψη απαλλαγής από τόκους και προσαυξήσεις.

Όπως ανακοίνωσε χθες η ΕΥΔΑΠ, προχωρά στην καθιέρωση νέου κοινωνικού τιμολογίου με παροχές που αφορούν στους δικαιούχους του προγράμματος αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης. Όλοι οι δικαιούχοι θα ενταχθούν πλέον στο κοινωνικό τιμολόγιο της ΕΥΔΑΠ για τις ανάγκες της κύριας κατοικίας τους, είτε αυτή είναι ιδιόκτητη ή μισθωμένη.

Υπολογίζεται ότι, μέσω του νέου κοινωνικού τιμολογίου, θα δοθεί δωρεάν νερό για έναν χρόνο σε περισσότερους από 111.000 πολίτες, δηλαδή σε περίπου 58.000 νοικοκυριά.

Συγκεκριμένα, προβλέπεται η δωρεάν παροχή συνολικά 6 κυβικών μέτρων νερού το τρίμηνο σε κάθε νοικοκυριό με δύο μέλη. Για κάθε επιπλέον μέλος θα παρέχονται δωρεάν επιπλέον 3 κ.μ. νερό. Με αυτόν τον τρόπο οι τετραμελείς οικογένειες θα λαμβάνουν συνολικά 12 κυβικά μέτρα νερού το τρίμηνο και θα κερδίζουν πάνω από 4,5 ευρώ σε κάθε λογαριασμό.

ΠΗΓΗhttp://tvxs.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s