Ο διορίσας του διορίσαντος – Δεν έχουν τέλος οι οικογενειακοί διορισμοί – Προσέλαβαν στο γραφείο του Δρίτσα τη σύζυγο του σκηνοθέτη του Τσίπρα

REBLOGGEDhttp://infognomonpolitics.blogspot.gr

Έφτιαξαν μάλιστα και «συνεργείο υπερωριακής απασχόλησης» με ειδική υπουργική απόφαση για να απασχοληθεί – Δείτε τα ΦΕΚ

TSIPRAS-8

Δεν έχουν τέλος οι διορισμοί συγγενών και φίλων σε υπουργικά γραφεία από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Στο πλαίσιο αυτό, μετά την τοποθέτηση του συντρόφου της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνιας Σβίγγου σε θέση μετακλητού υπαλλήλου στο γραφείου του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρή Δρίτσα και η σύζυγος του προσωπικού σκηνοθέτη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα διορίστηκε παρά τον κ. Δρίτσα. Συγκεκριμένα, από τις 9 Δεκεμβρίου 2015 προσφέρει τις δημοσιογραφικές υπηρεσίες της με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου στο Γραφείο Μέσων Ενημέρωσης και Δημοσίων Σχέσεων του συγκεκριμένου υπουργείου η κυρία Αθηνά Μαράκη, “για την κάλυψη των επειγουσών και επιτακτικών υπηρεσιακών αναγκών του γραφείου αυτού”, όπως αναφέρεται στη σχετική υπουργική απόφαση. Μάλιστα, η κυρία Μαράκη περιλαμβάνεται με τον σύντροφο της κυρίας Σβίγγου στην πεντάδα των συνεργατών του κ. Δρίτσα για τους οποίους ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής υπέγραψε στις 15 Ιανουαρίου 2016 απόφαση συγκρότησης συνεργείου υπερωριακής απασχόλησης στο γραφείο του με την ισχύ της να ορίζεται έως 31 Δεκεμβρίου 2016.

Η κυρία Μαράκη είναι σύζυγος του σκηνοθέτη της ΕΡΤ Μανώλη Παπανικήτα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αποτελεί την “σκιά” του Αλέξη Τσίπρα φιλοτεχνώντας την πρωθυπουργική εικόνα στους τηλεοπτικούς δέκτες. Η μεταξύ τους συνεργασία ξεκίνησε το 2012 από το πολυήμερο ταξίδι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Λατινική Αμερική και έκτοτε ο κ. Παπανικήτας έχει καλύψει όλες τις προεκλογικές συγκεντρώσεις του κυβερνώντος κόμματος έχοντας το γενικό πρόσταγμα σε όλες τις τηλεοπτικές εμφανίσεις αλλά και τις επισκέψεις του κ. Τσίπρα τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας.

DRITSAS-1

DRITSAS-2

DRITSAS-3

DRITSAS-4

DRITSAS-5

Πρώτο Θέμα

REBLOGGEDhttp://infognomonpolitics.blogspot.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s