Εξηγήσεις για το Πόθεν Έσχες που δεν υπέβαλε ζητά η Βουλή από τον Ψυχάρη

ΠΗΓΗhttp://tvxs.gr

ΞΕΧΑΣΕ

PSYXARHS

Εννιά χρόνια δεν είχε κάνει δήλωση Πόθεν Έσχες ο εκδότης Σταύρος Ψυχάρης. Για το γεγονός ενημέρωσε την επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής από την επιτροπή διερεύνησης  ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ηεπιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής διερευνά τον φάκελο του Σταύρου Ψυχάρη κατόπιναιτήματος του εισαγγελέα. 

Με τη σειρά της έχει δώσει εντολή στους ορκωτούς λογιστές να ελέγξουν τα Πόθεν Έσχες που έχει καταθέσει ο εκδότης από το 2009 και μετά στο πλαίσιο των δικαστικών ερευνών που διεξάγονται για τα δάνεια που έλαβε ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη.

Πιο συγκεκριμένα ο Σταύρος Ψυχάρης φέρεται να μην κατέθεσε δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης την περίοδο 1998 – 2000 και την περίοδο 2002-2009.

Η επιτροπή Πόθεν Έσχες του απέστειλε επιστολή με την οποία του ζητά να καταθέσει εκ νέου όλες τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασής του των παρελθόντων ετών.

Παραπέμπεται δικαστικά ο Μίχος της Χρυσής Αυγής 

Στο μεταξύ η επιτροπή Πόθεν Έσχες παρέπεμψε στις δικαστικές αρχές τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Νίκο Μίχο ο οποίος καθυστερούσε επί χρόνια να καταθέσει δήλωση Πόθεν Έσχες για το 2012. Αγνόησε, μάλιστα, τις συνεχείς οχλήσεις τις επιτροπής να καταθέσει στοιχεία που του ζητήθηκαν.

Ζητήθηκαν στοιχεία από τράπεζες εξωτερικού για Μητρόπουλο

Τέλος η επιτροπή Πόθεν Έσχες ζήτησε επίσης από τράπεζα του εξωτερικού να διαβιβάσει στοιχεία σχετικά με τις κινήσεις του λογαριασμού του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Μητρόπουλου.

ΠΗΓΗhttp://tvxs.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s