Αθωώθηκαν 11 πολίτες που «δεν πλήρωναν» τα διόδια

ΠΗΓΗhttp://tvxs.gr

DIODIA

Αθώους έκρινε το δικαστήριο 11 πολίτες, μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής φορέων και κατοίκων β/α Αττικής ενάντια στα διόδια. Οι πολίτες μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» είχαν ως μάρτυρες υπεράσπισης τους Χρήστο Σπίρτζη, Μανώλη Γλέζο, Χρήστο Καραμάνο και Άγγελο Χάγιο. Η απόφαση ενδεχομένως να αποτελέσει δεδικασμένο και για άλλες ανάλογες υποθέσεις που εκκρεμούν.

Για τη δίκη μίλησε στο  stokokkino.gr ο Χρήστος Παναγής, μέλος του Κινήματος ενάντια στα διόδια.

«Αφορούν στις κινητοποιήσεις στο σταθμό διοδίων Αφιδνών κατά τα έτη 2009, 2010, για τις οποίες κατηγορούμαστε ως φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί», διευκρίνισε ο κ. Παναγής.

«Οι κατηγορίες είναι προσχηματικές και φρονηματικές και οι μηνύσεις της εταιρείας των παραχωρησιούχων είχαν προφανή στόχο να πλήξουν το κίνημα των διοδίων που είχε αποκτήσει δικαίως, πρωτοφανή και μεγάλη απήχηση και αποδοχή. Έχουμε στο πλευρό μας, στο δίκαιο αγώνα μας για το αυτονόητο, τη μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας», συμπλήρωσε το μέλος του κινήματος.

«Απέναντι μας είναι το παλιό πολιτικό σύστημα και η διαπλοκή των εργολάβων – Σύμμαχοί μας η Κυβέρνηση, όλα τα κόμματα και οι οργανώσεις της Αριστεράς, η Περιφέρεια , οι Δήμου , συλλογικότητες και φορείς», είπε.

ΠΗΓΗhttp://tvxs.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s