Αγωγή για δυσφήμιση κατά Σκουρλέτη από τον CEO της Εldorado

Eνώπιον της δικαιοσύνης θα κληθεί να στηρίξει όσα ανέφερε πρόσφατα, μέσω συνέντευξής του στο Bloomberg, ο υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης εναντίον του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της Eldorado Gold Paul Wright.
Ο υπουργός είχε διατυπώσει ατεκμηρίωτες καταγγελίες για κερδοσκοπικά παιχνίδια με την μετοχή της Eldorado (ELDO) στα οποία προχώρησε η ίδια διοίκηση του καναδικού ομίλου. Είχε μάλιστα συνδέσει το φερόμενο σορτάρισμα της ELDO με τις ανακοινώσεις του Ιανουαρίου  για αναστολή της δραστηριότητας του καναδικού ομίλου στις Σκουριές.
«Το οποίο ποσό αποζημίωσης ήθελε επιδικαστεί, θα δωρηθεί σε φιλανθρωπικά ιδρύματα στην Ελλάδα» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Ελληνικός Χρυσός.
Η ανακοίνωση
«O κ. Paul Wright, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Eldorado Gold Corporation, επιβεβαίωσε στη Διοίκηση της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. ότι οι δηλώσεις που έκανε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Πάνος Σκουρλέτης κατά τη συνέντευξή του στο Bloomberg την 23η Φεβρουαρίου 2016, αναφορικά με το πρόσωπο του κ. Wright, είναι αβάσιμες και ψευδείς.
 Για τη συνέχεια Capital

REBLOGGEDhttp://infognomonpolitics.blogspot.gr

Η απάντηση Σκουρλέτη για την αγωγή της Eldorado

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s