ΟΙ … ΚΟΡΙΟΙ ΚΑΙ Η … ΓΑΤΑ ΙΜΑΛΑΪΩΝ! Ο Ψυχάρης είχε και 4 ραντεβού με τον Ρουμπάτη της ΕΥΠ – Όλα όσα έχει πει ο Καμμένος στον Τσίπρα

ΠΗΓΗ: http://www.crashonline.gr

ÁÈÇÍÁ-ÂÏÕËÇ-Øçöïöïñßá  åðß ôïõ ó÷åäßïõ íüìïõ: «Åêäçìïêñáôéóìüò ôçò Äéïßêçóçò - ÊáôáðïëÝìçóç Ãñáöåéïêñáôßáò êáé ÇëåêôñïíéêÞ  ÄéáêõâÝñíçóç

Σε… πρόσωπο των ημερών έχει εξελιχθεί η «γάτα των Ιμαλαΐων» που συμμετείχε στο περιβόητο ραντεβού του Σταύρου Ψυχάρη με τον Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα, όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Αναξαρτησία» ορισμένοι έχουν προχωρήσει ακόμα ένα βήμα λέγοντας πως η συγκεκριμένη… γάτα, ενδέχεται να ήταν καλωδιωμένη, με ότι αυτό σημαίνει, τόσο για τον πρωθυπουργό όσο και για τον ισχυρό άνδρα του ΔΟΛ.

Ωστόσο, όπως επισημαίνεται στο ίδιο δημοσίευμα, οι ηχογραφήσεις ήταν ένα θέμα που είχε απασχολήσει πριν από μερικούς μήνες τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος είχε ενημερώσει τον Αλέξη Τσίπρα για τα ραντεβού που είχε ο διοικητής της ΕΥΠ, Γιάννης Ρουμπάτης, με τον Σταύρο Ψυχάρη. Σύμφωνα με την «Ανεξαρτησία», ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έχει ενημερώσει τον Αλέξη Τσίπρα ότι οι Ρουμπάτης-Ψυχάρης είχαν τουλάχιστον 4 τετ α τετ. Μάλιστα, ο κ. Καμμένος είχε τονίσει προς τον πρωθυπουργό, αναφερόμενος στον κ. Ρουμπάτη ότι: «…του αποκρύπτει ουσιώδεις και υψίστης σημασίας πληροφορίες και του δίνει μόνο ως «τροφή», ως απόρρητη ενημέρωση, στοιχεία και πληροφορίες από «ανοικτές πηγές», δηλαδή αναλύσεις και εκθέσεις που προκύπτουν από την επεξεργασία ειδήσεων, άρθρων και ρεπορτάζ των ελληνικών και των ξένων ΜΜΕ».

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στην εφημερίδα «Ανεξαρτησία»

ΠΗΓΗ: http://www.crashonline.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s