ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ! «Βόλεψαν» και την αδελφή του Καρανίκα σε κρατική θέση

ΠΗΓΗhttp://www.crashonline.gr

KARANIKAS-9

Δεν έχει τέλος η υπόθεση… Καρανίκα. Όπως αποκαλύπτεται πριν από τον διορισμό του Νίκου Καρανίκα στη θέση του συμβούλου Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού, είχε διοριστεί και η αδελφή του. Ο λόγος για την πρώην βουλευτή Ξανθίππη Καρανίκα, αδελφή του Νίκου Καρανίκας η οποία έχει προσληφθεί στη θέση της γραμματέως του προέδρου της Ο.Λ.Θ Α.Ε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία» η Ξανθίππη Καρανίκα επιλέχτηκε από τον πρώην πρόεδρο του ΟΛΘ και νυν γενικό γραμματέα του υπουργείου Παιδείας Γιάννη Παντή, όταν εκείνος για τις νέες αρμοδιότητές του αναζητούσε γραμματέα στο λιμάνι.

Αυτό συνέβη τον περασμένο Μάιο και λίγο μετά ο κ. Παντής αποχώρησε από τη θέση του προέδρου της ΟΛΘ. Α.Ε. Αν και ο Γιάννης Παντής εγκατέλειψε το λιμάνι της Θεσσαλονίκης για την Αθήνα, όμως η κυρία Καρανίκα, που στις βουλευτικές εκλογές τον Μάιο του 2012 είχε εκλέγει βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, παραμένει στη θέση της γραμματέως του προέδρου. Προσλήφθηκε μέσω εργολαβίας, αφού προσλήψεις στην ΟΛΘ δεν γίνονται στο πλαίσιο των λεγόμενων «εργολαβικών προσλήψεων βοηθητικών εργασιών». Η κυρία Ξανθίππη Καρανίκα έχει προσληφθεί στη θέση της γραμματέως του προέδρου της ΟΛΘ Α.Ε. και μάλιστα αρκετό καιρό πριν διοριστεί ο αδερφός της στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η Ξ. Καρανίκα προσελήφθη μέσω εργολαβίας, αφού διαγωνισμός για την θέση γραμματέως του προέδρου στον ΟΛΘ δεν έγινε ποτέ.

ΠΗΓΗhttp://www.crashonline.gr

 

Συνεχής αναβάθμιση της Δημόσιας Διοίκησης με καταξιωμένα στελέχη

REBLOGGED: http://infognomonpolitics.blogspot.gr

KARANIKAS-10

KARANIKAS-11

REBLOGGED: http://infognomonpolitics.blogspot.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s