Ας πρόσεχαν όσοι ψήφισαν τον Λεβέντη και ας προσέχουν όλοι για τις μελλοντικές εκλογές: Πρόγραμμά του είναι ό,τι πει η Γερμανία, την οποία θεωρεί φίλη χώρα, και ό,τι πει η γερμανική Ευρώπη.

diktiodelta_delta_fws2_agalma_black_ikonidio_site_mikro_copyright«Απολαύστε» το ανερχόμενο αστέρι της πολιτικής σκηνής, τον Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος επιθυμεί να εμφανίζεται, ως ο σοφός και σώφρων πολιτικός. Με αυτήν την εικόνα πλασαρίστηκε προεκλογικά από τα συστημικά ΜΜΕ, τα οποία παλαιότερα του απέδιδαν μία τελείως διαφορετική εικόνα από τη σημερινή και τον αντιμετώπιζαν με τελείως διαφορετικό τρόπο. Σε μία τηλεοπτική συνέντευξη, στην οποία, για πρώτη φορά, στριμώχτηκε στοιχειωδώς από τους δημοσιογράφους, δεν μπόρεσε να διατυπώσει ούτε μία σοβαρή πρόταση εθνικής στρατηγικής για όλα τα μείζονα προβλήματα της χώρας. Όταν πιέστηκε να απαντήσει για τις απόψεις του σε σχέση με αυτά τα ζητήματα, κατέληξε, ούτε λίγο ούτε πολύ, να ταυτίσει τα συμφέροντα της χώρας μας με τα συμφέροντα της Γερμανίας, την οποία θεωρεί φίλη προς την Ελλάδα χώρα. Στα πλαίσια αυτά οι «θέσεις» του αρχηγού της «ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ» συνοψίζονται ως ακολούθως:

Για το προσφυγικό: Ό,τι πει η Ευρώπη, ακόμη και εάν καταλήξει στο «κλείσιμο των συνόρων» των «εταίρων» μας.

Για το κατοχικό δάνειο και τις γερμανικές αποζημιώσεις: Να το αφήσουμε στην άκρη αυτό το ζήτημα για να μην χαλάσουμε τις σχέσεις μας με τη Γερμανία

Για το σκάνδαλο της SIEMENS: Να μην σκαλίζουμε το θέμα για να μην χαλάσουμε τις σχέσεις μας με τη Γερμανία

Για το μνημόνιο και την οικονομία: Να τηρήσουμε το μνημόνιο και να κάνουμε ό,τι μας «συμβουλεύουν» οι δανειστές

Παράλληλα, για μία ακόμη φορά, αναφέρθηκε σε επαφές του με Γερμανούς και ιδίως με τον Γερμανό πρέσβη, ισχυριζόμενος, επίσης για μία ακόμη φορά, ότι πρέπει να συγκροτηθεί οικουμενική κυβέρνηση, την οποία επιθυμούν και οι δανειστές, κυρίως οι Γερμανοί!

Καλύτερα όμως να τον ακούσετε για να σχηματίσετε ιδία γνώμη.

ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ & ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ

Α΄ ΜΕΡΟΣ

Β΄ ΜΕΡΟΣ

Γ΄ ΜΕΡΟΣ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s