Ο Καμμένος μας δουλεύει κανονικά: Δήλωσε από την Κύπρο, ότι η κυβέρνηση υλοποίησε όσα υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό και ότι η Ελλάδα, μετά την αξιολόγηση, βγαίνει από τα μνημόνια

diktiodelta_delta_fws2_agalma_black_ikonidio_site_mikro_copyrightΑπό την Κύπρο, που βρίσκεται ο Υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, δήλωσε τα ακόλουθα, που αποτελούν τον απόλυτο εμπαιγμό σε βάρος των χειμαζόμενων Ελλήνων πολιτών (οι υπογραμμίσεις δικές μας):

“Θέλω να συγχαρώ τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας αλλά και όλους τους πολίτες της Κύπρου. Με σκληρούς αγώνες έβγαλαν την Κύπρο από το μνημόνιο. Είναι πλέον η σειρά της Ελλάδας. Αυτό σημαίνει ότι από δω και πέρα έρχονται πολύ καλύτερες μέρες για όλο τον Ελληνισμό”, είπε ο κ. Καμμένος. Ερωτηθείς για την κατάσταση της οικονομίας στην Ελλάδα και τις προοπτικές για έξοδο από το μνημόνιο, ο κ. Καμμένος είπε ότι η έξοδος της Κύπρου από το μνημόνιο είναι μια πολύ μεγάλη ελπίδα. Είπε ότι η σημερινή Κυβέρνηση στην Ελλάδα διαπραγματεύτηκε σκληρά έχοντας στην πλάτη της δύο μνημόνια πολύ σκληρότερα προσπαθώντας να προφυλάξει τους Έλληνες πολίτες από την καταστροφική συμφωνία του πρώτου και του δευτέρου μνημονίου. ” (Η Κυβέρνηση) Έχει φτάσει πλέον σε σημείο να έχει πετύχει όλα εκείνα τα οποία υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό με τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ τον προηγούμενο Σεπτέμβριο. Μέσα στις επόμενες μέρες τελειώνει η αξιολόγηση και όπως ξέρετε τα μηνύματα είναι αρκετά ευχάριστα και φαίνεται πως μέχρι το Πάσχα, ή λίγες μέρες μετά το Πάσχα, και η Ελλάδα θα ακολουθήσει την Κύπρο στην έξοδο από τη θλιβερή αυτή εποχή που ζήσαμε και θα προχωρήσουμε σε μια νέα εποχή, όπου θα έρθει πάλι η ανάπτυξη και το χαμόγελο”, ανέφερε (πηγή).

Μετά από όλα τα παραπάνω, τί θα μπορούσε να πει κανείς, όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ παραπλάνησε και παραπλανεί συστηματικά τον ελληνικό λαό, έχει διαψεύσει όλα όσα υποσχέθηκε, τόσο στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015, όσο και στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015, παραβίασε βάναυσα το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015 και υπέγραψε μνημόνιο (το δυσμενέστερο), διάρκειας τουλάχιστον τριών ετών. Όταν παραπλανάς έναν ολόκληρο λαό με τέτοιο απροκάλυπτο τρόπο, δεν μας εκπλήσσουν πλέον όσα δήλωσε σήμερα ο Π. Καμμένος από την Κύπρο. Μπορούμε μάλιστα να τα εντάξουμε στη διάσταση της σημερινής ημέρας, δηλαδή της πρωταπριλιάς.

ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ & ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s