Οι άνθρωποι έχουν αποθρασυνθεί – Άννα Βαγενά: «Δεν μας τρομάζουν τα 99 χρόνια διάρκειας του ταμείου αποκρατικοποιήσεων. Εδώ η Ελλάδα ήταν υπό Τουρκική σκλαβιά για 400 χρόνια και άντεξε. Είμαστε ανθεκτικός λαός»

diktiodelta_delta_fws2_agalma_black_ikonidio_site_mikro_copyrightΈχει χαθεί πλέον κάθε αίσθηση του μέτρου. Οι κυβερνώντες και οι κυβερνητικοί βουλευτές, όχι μόνο καταστρέφουν με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό, αλλά έχουν το θράσος και την αμετροέπεια να το ομολογούν και να προκαλούν, με κάθε τρόπο και με κάθε λέξη και φράση τους. Το τελευταίο «χτύπημα» (πριν από το επόμενο, που δεν πρόκειται να αργήσει) προέρχεται από την απαράδεκτη Άννα Βαγενά, η οποία με περίσσιο θράσος ισχυρίσθηκε τα ακόλουθα πρωτοφανή, όταν ρωτήθηκε για το νέο «υπερταμείο» ιδιωτικοποιήσεων (δείτε εδώ και εδώ): «Δεν μας τρομάζουν τα 99 χρόνια διάρκειας του ταμείου αποκρατικοποιήσεων. Εδώ η Ελλάδα ήταν υπό Τουρκική σκλαβιά για 400 χρόνια και άντεξε. Είμαστε ανθεκτικός λαός»!

Αφού, λοιπόν, αντέξαμε, ως λαός και ως έθνος, 400 χρόνια σκλαβιάς, μπορούμε να αντέξουμε, σύμφωνα με την Άννα Βαγενά, άλλα 99 χρόνια σκλαβιάς!!! Ίσως στην περίπτωσή της, όπως και στην περίπτωση άλλων κυβερνητικών βουλευτών, ταιριάζει η γνωστή ρήση «μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι».

Στη συνέχεια, η κυβερνητική βουλευτής Άννα Βαγενά, αφαιρώντας κάθε μελλοντικό άλλοθι περί δήθεν άγνοιάς της για ό,τι έχει ψηφίσει από τον Ιούλιο του 2015 μέχρι σήμερα και θα ψηφίσει στο μέλλον, ισχυρίσθηκε τα εξής: «Από πέρυσι το καλοκαίρι που ψηφίσαμε την παραμονή στο ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση με κάθε κόστος, γνωρίζαμε για τα μέτρα που πέρασαν τώρα στη Βουλή. Να σταματήσει επιτέλους η υποκρισία της αντιπολίτευσης».

Εάν στις δηλώσεις Βαγενά, προστεθούν οι δηλώσεις – ομολογίες των Καμμένου, Βούτση, Καματερό και Χρυσόγονου (δείτε εδώ και εδώ), έχουμε όλη την εικόνα για όσους μας κυβερνούν και ιδίως για τον τρόπο, με τον οποίο μας κυβερνούν!!!

ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ & ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s