Συνεχίζονται οι ομολογίες κυβερνητικών στελεχών – βουλευτών περί απώλειας της εθνικής μας κυριαρχίας (Χρυσόγονος και Βαρεμένος) – βίντεο

diktiodelta_delta_fws2_agalma_black_ikonidio_site_mikro_copyrightΤελειωμό δεν έχουν οι ομολογίες κυβερνητικών στελεχών – βουλευτών – ευρωβουλευτών περί απώλειας της εθνικής μας κυριαρχίας, λόγω της υπογραφής των μνημονίων. Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και γνωστός συνταγματολόγος (!), Κώστας Χρυσόγονος, δήλωσε εκ νέου, ότι έχουμε απολέσει την εθνική κυριαρχία μας για να πάρει τη σκυτάλη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος, ο οποίος δήλωσε, ότι η Ελλάδα είναι χώρα με περιορισμένη κυριαρχία! Ειδικότερα:

Κώστας Χρυσόγονος: «Το βασικό πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι έχουμε αποστερηθεί την εθνική κυριαρχία ή μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας σε ό,τι αφορά την άσκηση της οικονομικής και δημοσιονομικής πολιτικής. Oυσιαστικά μας υπαγορεύουν τους όρους τους και όλα τα κρατικά όργανα, χωρίς να εξαιρούνται και τα δικαστήρια, βρίσκονται αντιμέτωπα, ρητά ή σιωπηρά, με το υπαρξιακό ερώτημα «και πού θα βρεθούν τα λεφτά;»».

Γιώργος Βαρεμένος: «Δεν έχουμε απόλυτη κυριαρχία ως χώρα. Η κυριαρχία μας είναι σχετική, για παράδειγμα στην οικονομική πολιτική. Εκχωρήθηκε μετά την είσοδο της χώρας στα μνημόνια».

ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ & ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

1) Παραδοχή Χρυσόγονου για αντισυνταγματικότητα μέτρων, αλλά και για de facto παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας

2) Συνεχίζονται οι ομολογίες για την παραβίαση του Συντάγματος. Μετά τον Καμμένο, και ο Βούτσης παραδέχεται την αντισυνταγματικότητα της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά, αλλά και της επιτροπείας των δανειστών στη νομοθετική διαδικασία! (βίντεο)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s