Τερέζα Μέι: «Brexit σημαίνει Brexit» – Σχόλιο του Δικτύου μας

ΠΗΓΗ: http://tvxs.gr

MEI

«Brexit σημαίνει Brexit», διαμηνύει η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι, αποκλείοντας έτσι και δεύτερο δημοψήφισμα αλλά και παραμονή της χώρας στην ΕΕ με οποιονδήποτε τρόπο.

Η θέση της Βρετανίδας πρωθυπουργού είναι σαφής και την ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους στα μέλη της κυβέρνησης της, την Τετάρτη, επιμένοντας ότι η Βρετανία μπορεί να πετύχει στο νέο της ρόλο στον κόσμο.

«Πρέπει να είμαστε σαφείς ότι θα το κάνουμε με επιτυχία, αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει δεύτερο δημοψήφισμα ούτε προσπάθειες για παραμονή στην ΕΕ από την πίσω πόρτα», υπογράμμισε η Τερέζα Μέι.

Όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα, η Μέι επισήμανε ότι η βρετανική κυβέρνηση δεν θα επικαλεστεί το Άρθρο 50 της Λισσαβόνας έως τις αρχές του 2017.

Από εκείνη τη στιγμή, θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για την έξοδο της χώρας από την ΕΕ, οι οποίες θα ολοκληρωθούν σε δύο χρόνια, εκτός εάν τα 28 κράτη – μέλη συμφωνήσουν να τις επεκτείνουν.

ΠΗΓΗ: http://tvxs.gr

diktiodelta_delta_fws2_agalma_black_ikonidio_site_mikro_copyrightΗ σύγκριση Ελλήνων πολιτικών και Βρετανών πολιτικών, ελληνικής κυβέρνησης και βρετανικής κυβέρνησης είναι απογοητευτική για την ελληνική πλευρά. Ο Τσίπρας και η κυβέρνησή του είχαν στα χέρια τους ένα ηρωϊκό «ΟΧΙ» του ελληνικού λαού, το οποίο, με πραξικοπηματικό – παράνομο/ αντισυνταγματικό και απόλυτα αντιδημοκρατικό  τρόπο και με τη σύμπραξη όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων (εμμέσως και του ΚΚΕ, του οποίου ο επικεφαλής γνώριζε, αλλά σιώπησε), το μετέτρεψαν στο προδοτικό «ΝΑΙ». Πώς να σεβαστούν τη χώρα μας και το λαό μας, όταν έχει τέτοιους πολιτικούς ηγέτες και τέτοιο πολιτικό προσωπικό; Πως να μας σεβαστούν, όταν ως λαός τους ανεχόμαστε επί τόσα έτη ή και τους εκλέγουμε; Στην Ισλανδία ο λαός ξεσηκώθηκε, αποκαθήλωσε το πολιτικό κατεστημένο, τιμώρησε τους υπαιτίους, αντιστάθηκε στις πιέσεις οργανισμών και του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος και πήρε τις τύχες του στα χέρια του, εξασφαλίζοντας τη σωτηρία και την πρόοδό του. Να φανταστείτε, ότι πρόκειται για μια πολύ μικρή χώρα, ακόμη και σε σύγκριση με την καθημαγμένη Ελλάδα. Εμείς ….

Το Δίκτυό μας, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από το Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015, από την προδοσία του «ΟΧΙ» και από την ψήφιση του τρίτου μνημονίου, θα ξεκινήσει προσεχώς ένα σημαντικό αφιέρωμα, με σειρά άρθρων, ώστε να πληροφορηθούν και να συνειδητοποιήσουν οι πολίτες τί ακριβώς συνέβη και συμβαίνει, αλλά και να μπορέσουν να «ανιχνεύσουν» τρόπους αντίδρασης, διότι ούτε δημοκρατία έχουμε πλέον, ούτε εθνική κυριαρχία, κατ’ομολογία και των ιδίων των κυβερνώντων. Σ’αυτά τα άρθρα θα υπάρξει πλήρης τεκμηρίωση των γεγονότων, με έγγραφα, ηχητικά ντοκουμέντα και βίντεο.

ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ & ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s