Να ακυρώσει το πρόστιμο στο Μιχάλη Χατζηγιάννη αποφάσισε το Διοικητικό Εφετείο

XATZHGIANNHS

ΑΠΟhttp://mignatiou.com

Την απόφαση να ακυρώσει το πρόστιμο που έχει επιβληθεί στο μουσικό Μιχάλη Χατζηγιάννη έλαβε το Διοικητικό Εφετείο για την υπόθεση των εμβασμάτων που φέρεται να  μετέφερε στην Κύπρο τη διετία 2010-2011, ύψους 5,3 εκατομμυρίων ευρώ. Ο μουσικός είχε προσφύγει στο Διοικητικό Εφετείο ζητώντας την ακύρωση του προστίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς η απόφαση δεν έχει ακόμη καθαρογραφεί, ο τραγουδιστής δεν θα καταβάλει το πρόστιμο που του είχε επιβληθεί και υπερβαίνει τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Η υπόθεση αφορά εμβάσματα που ο Μ. Χατζηγιάννης φαίνεται να μετέφερε στην Κύπρο τη διετία 2010-2011, ύψους 5,3 εκατομμυρίων ευρώ και για τα οποία οι ελληνικές φορολογικές αρχές του επέβαλαν πρόστιμο που υπερβαίνει τα 4 εκατομμύρια ευρώ. Για τα επίμαχα εμβάσματα, η συνήγορός τους έχει δηλώσει πως ο εντολέας της έχει υπαχθεί στη ρύθμιση των 100 δόσεων καταβάλλοντας το ποσό των 45.000 ευρώ το μήνα.

«Ανοιχτό» παραμένει το τι θα γίνει με το ποινικό σκέλος της υπόθεσης. Ήδη έχει προταθεί να απορριφθεί η έφεση του τραγουδιστή επί του βουλεύματος με το οποίο παραπέμφθηκε στο εδώλιο για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος κατ` εξακολούθηση. Η εισαγγελική εισήγηση έχει υποβληθεί στο Συμβούλιο Εφετών το οποίο και είναι αρμόδιο να αποφανθεί αν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα καθίσει στο εδώλιο ή όχι.

ΚΥΠΕ – Ελένη Μαυρούλη – Ελλάδα/ΑΘΗΝΑ 7/9/2016 17:29

ΑΠΟhttp://mignatiou.com

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s