ΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ… ΑΤΑΞΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΔΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ : Τι καταγγέλει ο δικηγόρος του τραπεζίτη της ΤτΕ

ΠΗΓΗhttp://www.crashonline.gr

stoyrnaras-5

«Έγινε ένα σόου, με σοβαρές δικονομικές αταξίες, το μυαλό πάει σε σκοπιμότητες».

Τα παραπάνω καταγγέλει ο Σπύρος Μουζακίτης, δικηγόρος  της Λίνας Νικολοπούλου, συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα, μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM για την έφοδο στην έδρα της εταιρείας, της κας Νικολοπούλου.

«Έκανα μια ιεράρχηση, κατηγοριοποίηση, των δικονομικών αταξιών. Η πρώτη και σοβαρότερη είναι η εξής. Ότι για το θέμα του ΚΕΕΛΠΝΟ, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, προ πολλού και υπάρχει εκκρεμής δικογραφία σε ειδικό ανακριτή. Η δικονομία λει ότι όταν υπάρχει εκκρεμής δικογραφία σε ειδικό ανακριτή, δεν μπορεί να γίνει καμία άλλη ενέργεια από κανέναν, παρά μόνο από τον ανακριτή ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση. Η υπόθεση, αυτή εκκρεμεί σε τακτικό ανακριτή διαφθοράς και αφορά την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ. Σε καθε περίπτωση, αυτό που έγινε χθες, δεν έγινε με παραγγελία του συγκεκριμένου ανακριτού. Όταν υπάρχουν δικονομικές αταξίες, το μυαλό πάει σε σκοπιμότητες.

Γράφει σε διάφορες εφημερίδες ότι έγινε έφοδος στην οικία του ζεύγους (Στουρνάρα). Σε καμία περίπτωση. Στην έδρα της εταιρείας έγινε αυτό. Πως έγινε αυτό; Πήγε ένα κλιμάκιο, από διαφόρους, από όργανα της οικονομικής Αστυνομίας, οι οποίοι δεν επέδειξαν καν υπηρεσιακή ταυτότητα. Καθόλου υπηρεσιακή ταυτότητα, δεν επέδειξαν, αρνήθηκαν να επιδείξουν, που θα μπορούσαν να είναι οι οποιοιδήποτε. Έτσι δήλωσαν προφορικώς. Ούτε ο κ. Εισαγγελεύς, επέδειξε υπηρεσιακή ταυτότητα και οι εισαγγελείς έχουν υπηρεσιακή ταυτότητα…αυτό δεν μπορεί να πει κανείς, είναι μια παρατυπία, αλλά το σοβαρότερο είναι το εξής: ότι την ίδια ώρα έξω από το σπίτι υπήρχε μια κουστωδία, από δημοσιογράφους και κάμερες. Πρέπει να παραγγελθεί άμεσα προκαταρκτική εξέταση, για να δούμε ποιος διέρρευσε, ποιος είναι αυτός που διέρρευσε αυτή την πληροφορία, για μία πράξη η οποία σύμφωνα με την ποινική δικονομία πάλι και για αυτό λεω ότι είναι μια δικονομική αταξία, διέπεται από την αρχή της απολύτου μυστικότητας.

Και το τρίτον, είχαν στα χέρια τους και μου επέδειξαν εμένα, όταν πήγα στην έδρα της εταιρείας και τους λεω, «βάσει τίνος διωκτικού εγγράφου εντάλματος, ή οτιδήποτε άλλου, διενεργείται εδώ, αυτή η ανακριτική πράξη, λεει, αυτό και μου δείχνουν ένα ανεπικύρωτο φωτοτυπικό αντίγραφο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, του τμήματος διαφθοράς, το οποίο, όπως σας λεω ήτο ανεπικύρωτο και είχε ημεροχρονολογία, 14/9, δηλαδή 14/9 δόθηκε αυτή η παραγγελία και 15/9 έγινε αυτή η ανακριτική ενέργεια».

ΠΗΓΗhttp://www.crashonline.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s