ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΕΓΝΑ Ο ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ: Με χρήματα του ΠΑΣΟΚ «φούσκωναν» οι… προσαγωγοί του ΓΑΠ!

ΠΗΓΗhttp://www.crashonline.gr

papandreoy-4

«Αμανάτι» έμειναν στο ΠΑΣΟΚ τα όργανα γυμναστικής που είχε αγοράσει ο Γιώργος Παπανδρέου με τα χρήματα του κόμματος για να διατηρείται σε αθλητική κατάσταση.

Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Σαλαγιάννη που κατέθεσε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τη δανειοδότηση κομμάτων και ΜΜΕ από τις τράπεζες, ο πρώην πρωθυπουργός για να στήσει το προσωπικό του γυμναστήριο στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Ιπποκράτους, είχε ξοδέψει 17.000 ευρώ του ΠΑΣΟΚ σε ένα μηχάνημα Cross-trainer και άλλα 7.000 ευρώ για μηχάνημα για τους… προσαγωγούς του !

Ας σημειωθεί ότι η αξία των μηχανημάτων σύμφωνα με την καταγραφή που έκαναν στελέχη του κόμματος και ειδικοί, ανέρχεται σε 105.000 ευρώ και μαζί με τον ΦΠΑ σε 130.000 ευρώ.

«Το ΠΑΣΟΚ αναγνωρίζει τις οφειλές του και την ηθική του υποχρέωση απέναντι στις δανείστριες τράπεζες, καταβάλλει όσα περισσότερα μπορεί, ήδη κατέβαλε 15 εκ. από το 2011 μέχρι σήμερα, και είναι σε διαρκή συνεννόηση μαζί τους για να βρεθεί η προσφορότερη λύση», σημείωσε ο κ. Σαλλαγιάννης και συνέχισε:

«Είναι αλήθεια, ότι τα κόμματα βρέθηκαν με δάνεια στο ξέσπασμα της κρίσης, επειδή χρηματοδοτούσαν – απερίσκεπτα – τις υπερβάσεις των οικονομικών τους δυνατοτήτων με δανεικά, αντί να περιορίσουν τις δαπάνες τους. Αλλά μήπως αυτή η λογική ήταν μόνο των κομμάτων; Είναι η ίδια αυτή λογική, που διαπότιζε και ολόκληρο το δημόσιο βίο της Χώρας – εν πολλοίς και τον ιδιωτικό. Να δανειζόμαστε, δηλαδή, για να χρηματοδοτούμε τις υπερβολές μας και όχι, αν απαιτείται, τις πραγματικές μας ανάγκες ή τα σχέδια μας για να οργανώσουμε καλύτερα το μέλλον μας. Τη νοοτροπία αυτή την τροφοδοτούσαν και οι ίδιες οι Τράπεζες στα χρόνια της ευημερίας,  με τα εύκολα, πολλά και γρήγορα δάνεια», πρόσθεσε ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ.

ΠΗΓΗhttp://www.crashonline.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: Σε… 400 χρόνια θα ξεπληρωθούν τα θαλασσοδάνεια του ΠΑΣΟΚ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s