Ξανά στο Σύστημα Δουβλίνου η Ελλάδα για να μην αφήνει μετανάστες να φεύγουν προς ΕΕ – Σοβαρό το ενδεχόμενο επιστροφής μεταναστών στην Ελλάδα

METANASTEYTIKO-25

ΑΠΟhttp://mignatiou.com

Ξανά στο Σύστημα Δουβλίνου η Ελλάδα για να μην αφήνει μετανάστες να φεύγουν προς ΕΕ

Η Κομισιόν θα άρει σήμερα την εξαίρεση της Ελλάδας από το σύστημα της Συνθήκης του Δουβλίνου για το άσυλο, με στόχο να την αποθαρρύνει από το να επιτρέπει τη διαφυγή μη καταγεγραμμένων μεταναστών από το έδαφός της προς την υπόλοιπη ΕΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, η Κομισιόν σκοπεύει να περιλάβει τη συγκεκριμένη εισήγηση, σε σημερινή της έκθεση για το σύστημα του Δουβλίνο και τις ελληνικές υποχρεώσεις, αφού προβεί σε ανασκόπηση της προόδου που έχουν επιτύχει οι ελληνικές Αρχές προς το σκοπό αυτό.

Η Κομισιόν και τα κράτη μέλη είχαν ήδη προαναγγείλει ότι η Ελλάδα κάποια στιγμή θα επέστρεφε στο σύστημα του Δουβλίνου, πέρσι το Μάρτιο, στον απόηχο της συμφωνίας ΕΕ- Τουρκίας. Την ανακοίνωση θα πραγματοποιήσει εκτός απροόπτου ο Επίτροπος Αβραμόπουλος στις 12:00 τοπική ώρα. Η εισήγηση της Κομισιόν θα πρέπει να συζητηθεί στη συνέχεια από τους υπουργούς εσωτερικών και τα κράτη μέλη στη Σύνοδο της επόμενης εβδομάδας.

Αθανάσιος Αθανασίου, ΚΥΠΕ, Βέλγιο, Βρυξέλλες

ΑΠΟhttp://mignatiou.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ:

1) Όλα όσα οι πολιτικοί αποσιωπούν για τη συνθήκη Σένγκεν και τα εγκληματικά «λάθη» τους. Απάνθρωπη και αντεθνική η «πολιτική» της κυβέρνησης – Ό,τι πρέπει να γίνει άμεσα (του Δημήτρη Κλούρα)

2) Η αυτοκαταστροφή της Ελλάδας ή πως η Ελλάδα ενισχύει τους αντιπάλους της και συναινεί, δια της υπογραφής της, στο «θάνατό» της. Όλη η αλήθεια για τις συμφωνίες της 18ης Μαρτίου 2016 (του Δημήτρη Κλούρα)

3) Η Ελλάδα Επιστρέφει Στη Συνθήκη Του Δουβλίνου

4) Η ΕΕ επιστρέφει από τον Μάρτιο όλους τους παράνομους μετανάστες πίσω στην Ελλάδα!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s