Σοβαρές καταγγελίες για εκβιασμό του Νίκου Αναστασιάδη από τις ΗΠΑ – Πρέπει το θέμα να συζητηθεί άμεσα στην Κυπριακή Βουλή

REBLOGGEDhttp://infognomonpolitics.blogspot.gr

anastasiadhs

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, με την πρώην υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ κ. Νούλαντ, η οποία φέρεται από τους αρχιτέκτονες της «λύσης» που τεκταίνεται στις συνομιλίες που είναι σε εξέλιξη!
Σοβαρές καταγγελίες, που συνοδεύονται από στοιχεία, ρίχνουν τη σκιά τους στις διαπραγματεύσεις που είναι σε εξέλιξη για την εξεύρεση λύσης στο Κυπριακό Ζήτημα.
Ενυπόγραφο δημοσίευμα John Helmer  στον ιστότοπο russia-insider, περιέχει σοβαρότατες κατηγορίες εις βάρος του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, τον οποίον φέρει εκβιαζόμενο από τις ΗΠΑ να υπογράψει μια καταστροφική συμφωνία για την Κύπρο.
Το άρθρο έχει τίτλο:
«Ο εκβιασμός του Νίκου Αναστασιάδη – και το παιχνίδι της επίρριψης ευθυνών κατά της Ρωσίας – συνεχίζεται – Ο Κύπριος Πρόεδρος συνελήφθη εμπλεκόμενος σε υπόθεση ξεπλύματος ρωσικού βρώμικου χρήματος και βρίσκεται υπό πίεση για να υπογραφεί συμφωνία που να ευνοεί την ΕΕ και την Τουρκία». 
Ασφαλώς θα ήταν ανεύθυνο να υιοθετήσει κανείς το δημοσίευμα, γιατί παίζονται πολλά παιχνίδια μέσω του τύπου και «στημένων» δημοσιευμάτων.
Ακριβώς γι’ αυτόν το λόγο, για να ξεσκεπασοτύν τα παιχνίδια που παίζονται στις πλάτες της Κύπρου, οι εντεταλμένοι φορείς της Κυπριακής Δημοκρατίας, οφείλουν να φέρουν το θέμα αμέσως στην Κυπριακή Βουλή, να συζητηθεί και να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση που σέρνεται διεθνώς και πλήττει όχι μόνο τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, αλλά την ίδια την Κύπρο, για να φύγει αυτή η σκιά από τον ίδιο αλλά και από τη Μεγαλόνησο.
Οι δημοκρατικές διαδικασίες και το άπλετο φως μέσα στην Κυπριακή Βουλή, είναι η καλύτερη άμυνα για όλους και κυρίως για την Κύπρο και τον Κυπριακό λαό.
Ελπίζουμε να αναληφθεί πρωτοβουλία, για να ενισχυθεί η θέση του Νίκου Αναστασιάδη ως διαπραγματευτή, γιατί όσο φέρεται ως εκβιαζόμενος, με δημοσιεύματα διεθνούς εμβέλειας, η θέση του αποδυναμώνεται και οι καιροί είναι και δύσκολοι και πονηροί.
Διαβάστε ΕΔΩ όλο το δημοσίευμα.

REBLOGGEDhttp://infognomonpolitics.blogspot.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπό τη Σπάθη Δικαστικού Εκβιασμού ο Αναστασιάδης για να Συναινέσει σε Καταστροφική Λύση

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s